2-1. González e Añón, decisivos

Os dous xogadores levaron á vitoria aos granates ante o Coruxo nun mal partido do equipo de Luisito
David Añón golpeando a portería contra el Real Madrid Castilla
photo_camera David Añón golpeando a portería contra el Real Madrid Castilla

O Pontevedra derrotou ao Coruxo por 2-1 este domingo nun mal partido no que Álex González e David Añón volveron ser decisivos para o equipo de Luisito.

O Coruxo foi superior ao once granate na primeira metade, pero errou tres claras ocasións á contra que lle impediron poñerse por diante do marcador antes do descanso.

Despois do paso polos vestiarios, Mateo adiantou ao Coruxo cunha grande acción individual tras un balón ás costas da defensa pontevedresa.

Cando parecía mais próxima a sentencia dos visitantes, a 15 minutos para acabar, Álex González empatou cunha volea que superou a Alberto.

Pouco despois, Añón transformou un penalti que se traduciu no 2-1 e ante o que o Coruxo xa non tivo resposta.